Larisa Iordache renunță la Jocurile Olimpice de la Tokyo, ediția 2020 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Larisa Iordache
Foto: commons.wikimedia.org
Larisa Iordache, în vârstă de 25 de ani, ne-a impresionat cu prestația ei la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Din păcate, înaintea semifinalei, gimnasta s-a accidentat, făcând o entorsă. În ciuda durerilor, Larisa și-a pus pasiunea pe primul loc, iar prestația ei a primit 14,133 puncte, clasându-se astfel pe locul 4. 

 

Durerile nu-i permit Larisei Iordache să intre în marea finală de la Tokyo

Tânăra gimnastă a făcut tot posibilul ca piciorul ei să se recupereze înainte de 3 august, dar Larisa a decis să se retragă chiar în finala Jocurilor Olimpice. Se pare că, în timpul încălzirii, Larisa a acuzat dureri mari de picior. Mai mult efort ar însemna grave consecințe pentru ea pe viitor. 

Larisa Iordache își merită și își va primi aplauzele în ciuda tristelor întâmplări

Fără Larisa Iordache în finală olimpică! 

Problemele de la gleznă  o împiedică pe Larisa să  concureze azi. A încercat la încălzire câteva mișcări dar ea nu poate împinge în picior iar riscul unei accidentări e imens în aceste condiții. 

Toți suntem lângă ea! Capul sus, Larisa! Știm că în condiții normale ai fi luptat, ai fi arătat cât de frumoasă e gimnastica ta, scrie Comitetul Olimpic și Sportiv Român pe rețelele de socializare.

Mai multe știri despre Larisa Iordache, aici.

Surse:

 1,210 total views,  3 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *