La Casa de Papel („Fabrica de bani”) revine pe micile ecrane din 3 septembrie

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
La Casa de Papel ( „Fabrica de bani”) este printre cele mai urmărite seriale din lume. Și dacă de cele mai multe ori avem păreri de rău că timpul se scurge cu repeziciune, iată că de data asta ne face o mare bucurie și La Casa de Papel revine pe Netflix pe 3 septembrie. 

 

Serialul a debutat în 2017, cuprinde 4 sezoane cu cel puțin 8 episoade fiecare, iar în curând se va lansa și sezonul 5.

Acesta va fi format din două părți: partea 1 se va difuza începând cu 3 septembrie și cuprinde 10 episoade, iar partea a 2-a se lasă așteptată până pe 3 decembrie 2021. 

Álex Pina și Esther Martínez sunt creatorii celui mai urmărit serial spaniol, iar Álex Pina într-un interviu pentru Netflix, la rubrica „See What’s Next”, a lăsat să se înțeleagă că finalul acestui serial va fi plin de suspans, iar actorii vor fi puși în situații mai puțin imaginate de noi: 

Ne-am gândit aproape un an de zile la modalitatea în care vom despărți gașca. Cum să-l punem pe Profesor în dificultate. Cum să intrăm în situații care sunt ireversibile pentru majoritatea personajelor. Rezultatul îl veți vedea în cel de-al cincilea sezon „La Casa de Papel”. Războiul ajunge la cele mai extreme și brutale niveluri, dar va fi, totodată, și cel mai memorabil și incitant sezon.

Surse:

Citește și: Actrița Itziar Ituño din La Casa de Papel pentru prima dată în România.

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *