Formația ABBA revine după 39 de ani să ne cânte și să ne încânte

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
ABBA
pixabay.com
Formația ABBA revine după 39 de ani cu două melodii. Acestea vor fi incluse într-un nou album ce va fi scos în luna noiembrie. Artiștii trupei vor concerta într-un turneu virtual.

ABBA este o formație suedeză de muzică pop, alcătuită din 4 membri ce a fost în trend între anii 1972 – 1982. Apogeul lor muzical a fost atins între anii ’70 – ’80 când Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Anni-Frid Lyngstad și Agnetha Fältskog au dominat clasamentele muzicale la nivel mondial.

După cum ne putem da seama, numele formației s-a format prin alipirea inițialelor celor 4 artiști.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ABBA (@abba)

Vestea că aceștia s-a reunit în 2018 a venit ca o furtună pentru fanii trupei și a stârnit sentimente de nostalgie, emoție și melancolie pentru toți cei care au trăit muzica lor. Distracțiile din discotecă, întâlnirea unei persoane iubite, despărțirile sau simple momente petrecute între prieteni sunt, probabil, retrăite de cei ce vor asculta noul album, intitulat Voyage.

Cu toții am simțit că, după aproximativ 35 de ani, ar putea fi amuzant să ne unim din nou forțele și să intrăm în studioul de înregistrări. Așa am făcut. Și parcă timpul stătuse nemișcat și am fi fost plecați doar într-o scurtă vacanță. O experiență extrem de veselă, s-au destăinuit cei de la ABBA.

Două dintre piesele acestui album au fost deja lansate. I still have faith in you și Don’t shut me down pot fi asculte de pe 2 septembrie, dar pentru celelalte 3 piese fanii trupei vor trebui să mai aștepte până în 2022. Atunci trupa va susține un concert mai puţin obişnuit la Londra, adică un concert virtual, iar cei 4 membri vor fi proiectați în versiuni digitale. Avatarurile acestora au fost create cu ajutorul tehnologiei folosite şi în filmele de la Hollywood.

 

Mult îndrăgita formație a vândut peste 400 milioane de albume și acest nou album va fi cel mai mare vis împlinit pentru cei 4 artiști.

Este incredibil să fim împreună. Am vrut să facem acest proiect înainte de a muri. Am aşteptat atât de mult timp, a declarat Björn Ulvaeus.

Muzica are superputerea de a ne face viața mai bună. În timp ce asculți cele două melodii ale formației ABBA citește aici și despre 3 dintre puterile incredibile ale muzicii.

Surse:

 1,167 total views,  3 views today

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *