Charlie Watts, bateristul trupei The Rolling Stones, s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Marți, 24 august, Charlie Watts s-a stins din viață la vârsta de 80 de ani. Charlie, cu numele complet Charles Robert Watts, a fost bateristul trupei The Rolling Stones încă din anul 1963. 

 

„A murit liniștit într-un spital din Londra înconjurat de familie”, a explicat Bernard Doherty pentru agenția de știri PA.

Pe lângă devotamentul trupei The Rolling Stones, Charles s-a dedicat și unei trupe de jazz, unde a fost lider. A fost cunoscut și ca producător muzical și artist comercial. Puțini știu însă că, pe lângă lumea muzicii, Charles Watts își dedica timpul și unei crescătorii de cai. 

Tot Bernard Doherty, avocatul lui Charles, îl descrie pe artist ca fiind „un soț, tată și bunic prețuit, iar în cadrul trupei The Rolling Stones, a fost considerat unul din cei mai buni toboșari ai generației sale”.

Imediat după tristul anunț făcut de avocatul artistului, mai multe personalități au început să-și declare regretele pe paginile de socializare. Printre aceștia se numără Elton John care scrie „O zi foarte tristă. Charlie Watts a fost toboșarul superm. Cel mai stilat bărbat și o companie strălucitoare.” 

Ringo Starr a scris și el:

Dumnezeu să-l binecuvânteze pe Charlie Watts; o să ne lipsești. Pace și iubire pentru familie.

 

 

Surse:

Citește și: Maki Kaji, creatorul jocului Sudoku, a încetat din viață la vârsta de 69 de ani.

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *