Top 10 cadouri de Crăciun perfecte pentru bărbați

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
cadou, dragobete, cadouri, gifts, boxes, flat lay
Cadouri, Foto: pixabay.com
Cu pași mici, dar repezi, ne pregătim pentru ceea ce mulți consideră cea mai frumoasă parte din an, Craciunul. Alegerea cadourilor pentru persoanele dragi ne aduce an de an o bucurie aparte. În unele cazuri, însă, alegerea cadoului perfect pentru bărbați poate fi o mare bătaie de cap. 

 

Stai fără griji; anul acesta vei dărui cele mai inteligente cadouri cu care va fi imposibil să dai greș. 

1. Smartwatch

În topul celor mai căutate cadouri pentru bărbați se află ceasurile inteligente. Aceste smartwatch-uri sunt ideale pentru bărbații cărora le place punctualitatea sau tehnologia, ori pur și simplu sunt genul de bărbați sportivi cărora le place să-și monitorizeze activitatea zilnică. Dăruindu-le un smartwatch vei pune punctul pe I. Prețurile pentru un ceas inteligent pornesc de la 150 lei, putând fi găsite sub o gamă variată de culori, mărimi sau funcționalități. 

Cumpără brățară smartwatch Reflex Active aici.

2. Casetă de șah și set de accesorii pentru sticlele de vin

Este cadoul 2 în 1 perfect pentru bărbații pasionați de șah și, în același timp, iubitori de vin. Cu această casetă timpul liber din perioada Crăciunului va fi mult mai distractivă alături de persoanele pasionate de aceleași activități, iar zilele reci de iarnă vor avea un miros îmbietor de vin. Prețul pentru un astfel de cadou pornește de la 90 lei.  

Cumpără set joc de șah Spin Master aici.

3. Parfum

Un bărbat îngrijit miroase bine mereu. Orientează-te spre un parfum care îl caracterizează. Pentru a alege un parfum adecvat, trebuie să știi că există 5 tipuri de parfumuri:

  • Eau Fraiche – este cea mai diluată variantă de parfum și se menține cel mai puțin pe piele;
  • Eau de Cologne – cuprinde ulei esențial în proporție de maxim 4%, astfel încât rezistența lui pe piele va fi de maxim trei ore;
  • Eau de Toilette – are o concentrație de parfum cuprinsă între 5% și 15%, pastrându-și mirosul până la patru ore;
  • Eau de Parfum – poate avea până la 20% parfum și persistă până la cinci ore;
  • Parfum – este cea mai concentrată variantă de parfum, cu o concentrație de până la 30% și se menține până la șapte ore.

Cumpără apă de parfum Histoires de Parfums pentru bărbați aici.

4. Set de șosete cu motive de Crăciun 

Cui nu-i place să-i fie cald și să se simtă confortabil în zilele geroase?  Un set de șosete haioase nu numai că vor încălzi până și cele mai puternice picioare, dar le vor da o tentă amuzantă în sezonul rece. Prețurile pentru șosetele cu motive de Crăciun pornesc de la 20 lei.

5. Valiză ce cuprinde set de 18 ustensile pentru grătar 

Nu contează dacă e viscol și frig năprasnic, acest set de ustensile pentru grătar va încălzi orice persoană de gen masculin. Bărbaților nu doar că le place să mănânce o friptură preparată sub fumul grătarului, dar le place și să aibă ustensilele potrivite. Această valiză conține clește, spatulă, furculiță, cuțit, frigărui lungi și mini, pensulă și perie pentru curățarea grătarului, iar prețurile pornesc de la 134 lei.

Cumpără set de ustensile pentru grătar aici.

6. Set de mănuși și căciulă 

Arată-ți grija față de persoana dragă oferindu-i un set de mănuși și căciulă. Alege un set elegant, din materiale de calitate, plăcute la atingere și vei surprinde prin atenția ta.

7. Suport auto pentru telefon cu încărcător wireless Smarty Holder

Dacă urmează să faci cadou unui bărbat pasionat de mașini sau căruia îi place să conducă, alegerea unui suport auto pentru telefonul mobil cu încărcător wireless incorporat va fi alegerea ideală pentru a-l surprinde în mod plăcut. Acesta este gândit pentru a susține și cuprinde cu fermitate orice tip de smartphone, oferind o maximă flexibilitate, în acest fel condusul mașinii în timp ce vorbește la telefon nu va mai fi o infracțiune.

Cumpără suport de telefon Tellur pentru mașină aici.

8. Răcitor de vinuri 3 în 1 cu picurător și aerator

Nu, nu toți bărbații consumă vin fiert în lunile de iarnă. Dacă bărbatul căruia urmează să-i oferi un cadou apreciază un vin bun, rece, atunci acest răcitor de vinuri cu picurător și aerator va fi cadoul ideal. 

Cumpără răcitor de vin aici.

Citește aici despre istoria vinului.

9. Set de cosmetice

Gerul nu ține cont dacă ești bărbat sau femeie, iar pielea necesită o atenție sporită în lunile de iarnă. Oferă-i un set de îngrijire personală pentru ten și corp sau alege un set de produse pentru bărbierit și îngrijire a bărbii, iar pielea lui îți va mulțumi. 

Cumpără set de îngrijire pentru bărbați The Barb Xpert aici.

10. Voucher cadou

Dacă totuși nu te poți decide cu ce cadou îl vei surprinde sub bradul de Crăciun, îți rămâne varianta unui voucher cadou. Îl găsești în mai multe tipuri de magazine, iar în acest fel îi vei oferi șansa să-și achiziționeze un lucru care să-i fie cu adevărat necesar.

Fii tu Moș Crăciun cel darnic și bun oferind cadouri de calitate, iar astfel grija și iubirea ta față de persoana dragă va fi evidentă și apreciată.

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *