10 idei de cadouri pentru ea de Dragobete

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
cadou, dragobete, cadouri, gifts, boxes, flat lay
Cadouri, Foto: pixabay.com

Doar ce au trecut sărbătorile de iarnă și reîncepe goana după cadouri pentru Dragobete

Unii suntem în pană de idei când vine vorba de alegerea unui cadou sau, pur și simplu, alegerea unui cadou nu este punctul nostru forte. Așa că venim în ajutorul tău cu câteva propuneri pentru a-i aduce zâmbetul pe buze persoanei iubite.

1. Buchet deosebit de flori

Florile nu își vor pierde niciodată farmecul, ele pot reprezenta un simbol sincer de respect și dragoste. Floriștii s-au adaptat cerințelor și trendurilor prezentului și creează în funcție de preferințe sau de buget aranjamentul floral preferat. Cele mai frecvent utilizate flori în aranjamentele florale sunt trandafirii, urmați îndeaproape de garoafe, gherbere și crizanteme.

2. Parfum

Doamnele întotdeauna adoră sa fie învaluite în miresme cât mai îmbietoare, așa că un parfum fără dar și poate nu va da greș. Parfumurile se clasifică dupa concentrație, esență si piramida lor olfactivă.

3. Carte

Cărțile sunt o sursă infinită de informații din mii de domenii, ele ne ajută sa ne refugiem de realitate sau să ne dezvoltăm în diferite moduri. Pentru fiecare dintre noi, un periplu prin lumea cărților e fascinant si ne captivează prin multitudinea de informații uneori amuzante, alteori surprinzatoare.

Cartea este un cadou pe care poți să-l desfaci o dată, și încă o dată, și încă o dată… – Garrison Keillor

4. Colier

Toate femeile au avut cel puțin o dată în viață ocazia de a purta un colier. Această bijuterie este folosită foarte des pentru a accesoriza ținutele. În zilele noastre acest accesoriu nu ar trebui să lipsească din garderoba nimănui.

5. Set de skincare

Îngrijirea feței este esențială încă de la o vârstă fragedă. Orice doamnă sau domnișoară mereu va avea la îndemână astfel de produse. Acestea de deosebesc pentru fiecare tip de piele și există o multitudine de brand-uri din care poți alege. Așa că noi te sfătuim să soliciți  puțin ajutor dacă dorești achiziționezi un astfel de produs.

6. Ceas

Se spune că ceasurile sunt deja învechite pentru vremurile noastre, însă, pentru unii acestea pot reprezenta mult mai mult, ca de exemplu, o ocazie foarte bună pentru a-și pune în evidență personalitatea. Așa că, pentru doamnele rafinate, va fi o idee de luat în calcul.

7. Geantă

Într-adevăr acesta poate fi un cadou mai dificil de ales, dar odată ce ai făcut alegerea bună, cu siguranță va fi impresionată. Gențile diferă de la ocazie la ocazie și fiecare are un stil propriu. Totodată, există mai multe tipuri: poșetă, palașcă, sabretaș, gentuliță, portcart, etc.

8. Umidificator

De puțin timp apărut pe piață, acest produs a fost achiziționat de un număr mare de persoane pentru efectele sale calmante și creare a unei atmosfere plăcute în casă. Alte beneficii ale unui umidificator sunt ameliorarea simptomelor sinuzitei, prevenirea sângerărilor nazale. De asemenea, sforăitul și menținerea pieleii tinere, nu vor mai reprezinta o problemă.

9. Set pentru ceai

Cu toate că poate părea o idee de cadou nu atât de inspirată, seturile de ceai pot fi o alegere fină îmbinată cu un aer clasic. Prepararea ceaiului are o istorie îndelungată, iar pe parcurs au apărut și celebrele ceainice care au o istorie semnificativă pentru ritualul de preparare, apariția acestora datând din jurul anului 1500.

10. Lumânare cu răvaș

Un cadou extrem de romantic în care poți lăsa un mesaj pentru persoana iubită. Poți alege lumânarea în funcție de culoare, având o anumită semnificație, ca de exemplu, lumânările albe au rol de protecție al familiei, pentru echilibrul emoțional, lumânările verzi ajută la vindecare, armonie în cămin.

Daca alegeți să vă petreceți această sărbătoare în doi acasă, vă recomandăm 10 filme psihologice pe care trebuie să le vizionezi!

Loading

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *